COLAJUL TĂU - imagini editate standard

RON97.00
*
*
*
Buc:

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânză canvas similară pânzei de pictură din bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn de 20 mm grosime. Pânza acoperă cadrul şi nu este necesară înrămarea suplimentară. Tabloul canvas este gata pentru a decora peretele tău.

Tabloul canvas din categoria COLAJUL TĂU este o creaţie realizată prin imprimarea unui colaj obţinut din fotografiile tale, asupra cărora noi intervenim pentru eventuale corecţii ale elementelor de bază: culori, contrast, saturaţie, luminozitate şi alte mici corecţii care pot ajuta la îmbunătăţirea imaginilor furnizate de tine, în vederea obţinerii unui produs final de calitate ridicată.

Trimite imaginile tale cu care doreşti să realizăm COLAJUL TĂU, prin e-mail la contact@toiadica.ro; le poţi trimite direct sau le poţi încărca pe un site de transfer fişiere;  imagini cu o calitate şi rezoluţie cât mai bună duc la un produs final excelent. Ne rezervăm dreptul de a refuza imagini iniţiale de calitate scăzută, pentru care nu putem garanta obţinerea printurilor la calitatea ridicată cu care suntem obişnuiţi să lucrăm.

Tipuri de fişiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .pdf, .gif, .psd, .nef.

După lansarea comenzii, veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea detaliilor comenzii (costuri, transport, alte detalii legate de imagine, etc.).

 

  • Disponibilitate: 100
  • Model: NXT.I.TA.0005
  • Producător: TOIADICA NXT-ART

Scrie Review

Note: Do not use HTML in the text.