COLAJUL TĂU - imagini neprelucrate

RON61.00
*
*
*
Buc:

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânză canvas similară pânzei de pictură din bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn de 20 mm grosime. Pânza acoperă cadrul şi nu este necesară înrămarea suplimentară. Tabloul canvas este gata pentru a decora peretele tău.

Tabloul canvas din categoria COLAJUL TĂU este o creaţie realizată prin imprimarea unui colaj obţinut din fotografiile tale, aşa cum ne-ai trimis imaginile, fără a interveni asupra lor pentru eventuale corecţii ale elementelor de bază.

Trimite imaginile tale cu care doreşti să realizăm COLAJUL TĂU, prin e-mail la contact@toiadica.ro; le poţi trimite direct sau le poţi încărca pe un site de transfer fişiere;  imagini cu o calitate şi rezoluţie cât mai bună duc la un produs final excelent. Ne rezervăm dreptul de a refuza imagini iniţiale de calitate scăzută, pentru care nu putem garanta obţinerea printurilor la calitatea ridicată cu care suntem obişnuiţi să lucrăm.

Tipuri de fişiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .pdf, .gif, .psd, .nef.

După lansarea comenzii, veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea detaliilor comenzii (costuri, transport, alte detalii legate de imagine, etc.).

  • Disponibilitate: 100
  • Model: NXT.I.TA.0004
  • Producător: TOIADICA NXT-ART

Scrie Review

Note: Do not use HTML in the text.