IMAGINEA TA - editată NXT-ART

RON126.00
*
*
*
Buc:

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânză canvas similară pânzei de pictură din bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn de 20 mm grosime. Pânza acoperă cadrul şi nu este necesară înrămarea suplimentară. Tabloul canvas este gata pentru a decora peretele tău.

Tabloul canvas din categoria IMAGINEA TA este o creaţie realizată prin imprimarea fotografiei tale, asupra cărei noi intervenim pentru corectarea şi îmbunătăţirea fotografiei şi ne folosim creativitatea pentru a obţine o imagine unică. Ne “jucăm” cu programele de editare a imaginilor pentru a da o altă crea o imagine unică, obţinând picturi digitale, dând astfel o nouă dimensiune, artistică, imaginilor tale. În această situație, corecția primară a fotografiei (culori, contrast, saturaţie, luminozitate) este inclusă în mod implicit.

Trimite IMAGINEA TA prin e-mail la contact@toiadica.ro; o poţi trimite direct sau o poţi încărca pe un site de transfer fişiere; o imagine cu o calitate şi rezoluţie cât mai bună duce la un produs final excelent. Ne rezervăm dreptul de a refuza imagini iniţiale de calitate scăzută, pentru care nu putem garanta obţinerea printurilor la calitatea ridicată cu care suntem obişnuiţi să lucrăm.

Tipuri de fişiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .pdf, .gif, .psd, .nef.

După lansarea comenzii, veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea detaliilor comenzii (costuri, transport, alte detalii legate de imagine, etc.).

 

  • Disponibilitate: 100
  • Model: NXT.I.TA.0003
  • Producător: TOIADICA NXT-ART

Scrie Review

Note: Do not use HTML in the text.