Imagine editată NXT-ART

Printăm imaginea ta... corectăm şi îmbunătăţim elementele de bază: culori, contrast, saturaţie, luminozitate; corectăm şi îmbunătăţim şi alte caracteristici ale fotografiei şi ne folosim creativitatea pentru a obţine o imagine unică, o pictură digitală.

Ne “jucăm” cu programele de editare a imaginilor pentru a da o altă dimensiune fotografiei, obţinând picturi digitale, dând astfel o nouă dimensiune, artistică, imaginilor tale. Astfel, imaginea ta poate deveni o “pictură” în acuarelă, desen grafic, caricatură sau pictură în ulei. Astfel, imaginea ta poate fi reinterpretată în mai multe moduri, obţinând picturi digitale diferite, amintiri preţioase pentru familie şi cei apropiaţi; alegem pentru print varianta cea mai relevantă şi potrivită atmosferei din imaginea originală.

Imaginea ta va fi o mică piesă de artă, o amintire preţioasă şi durabilă pentru cei dragi.

Acel moment special surprins în fotografie va fi transpus într-un cadru atractiv, unic, atemporal şi... de ce nu?... magic!

Filtrează după:  
IMAGINEA_TA-editată_NXT-ART
IMAGINEA TA - editată NXT-ART (NXT.I.TA.0003)

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânză canvas similară pânzei de pictură din bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn de 20 mm grosime. Pânza acoperă cadrul şi nu este necesară înrămarea suplimentară. Tabloul canvas este gata pentru a decora peretele tău.

Tabloul canvas din categoria IMAGINEA TA este o creaţie realizată prin imprimarea fotografiei tale, asupra cărei noi intervenim pentru corectarea şi îmbunătăţirea fotografiei şi ne folosim creativitatea pentru a obţine o imagine unică. Ne “jucăm” cu programele de editare a imaginilor pentru a da o altă crea o imagine unică, obţinând picturi digitale, dând astfel o nouă dimensiune, artistică, imaginilor tale. În această situație, corecția primară a fotografiei (culori, contrast, saturaţie, luminozitate) este inclusă în mod implicit.

Trimite IMAGINEA TA prin e-mail la contact@toiadica.ro; o poţi trimite direct sau o poţi încărca pe un site de transfer fişiere; o imagine cu o calitate şi rezoluţie cât mai bună duce la un produs final excelent. Ne rezervăm dreptul de a refuza imagini iniţiale de calitate scăzută, pentru care nu putem garanta obţinerea printurilor la calitatea ridicată cu care suntem obişnuiţi să lucrăm.

Tipuri de fişiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .pdf, .gif, .psd, .nef.

După lansarea comenzii, veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea detaliilor comenzii (costuri, transport, alte detalii legate de imagine, etc.).

 

Adaugă în coș
RON126.00
Pe Pagină      1 - 1 of 1
  • 1