Imagine editată standard

Printăm imaginea ta … dar corectăm şi îmbunătăţim elemente de bază: culori, contrast, saturaţie, luminozitate.

Descriere_NXT

Filtrează după:  
Imaginea_ta_-_editata_standard
IMAGINEA TA - editată standard (NXT.I.TA.0002)

Tabloul canvas se realizează prin imprimarea unei imagini pe o pânză canvas similară pânzei de pictură din bumbac; se înrămează pe un cadru de lemn de 20 mm grosime. Pânza acoperă cadrul şi nu este necesară înrămarea suplimentară. Tabloul canvas este gata pentru a decora peretele tău.

Tabloul canvas din categoria IMAGINEA TA este o creaţie realizată prin imprimarea fotografiei tale, asupra cărei noi intervenim pentru eventuale corecţii ale elementelor de bază: culori, contrast, saturaţie, luminozitate şi alte mici corecţii care pot ajuta la îmbunătăţirea imaginii furnizate de tine, în vederea obţinerii unui produs final de calitate ridicată.

Trimite IMAGINEA TA prin e-mail la contact@toiadica.ro; o poţi trimite direct sau o poţi încărca pe un site de transfer fişiere; o imagine cu o calitate şi rezoluţie cât mai bună duce la un produs final excelent. Ne rezervăm dreptul de a refuza imagini iniţiale de calitate scăzută, pentru care nu putem garanta obţinerea printurilor la calitatea ridicată cu care suntem obişnuiţi să lucrăm.

Tipuri de fişiere acceptate: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .pdf, .gif, .psd, .nef.

După lansarea comenzii, veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea detaliilor comenzii (costuri, transport, alte detalii legate de imagine, etc.).

Adaugă în coș
RON79.00
Pe Pagină      1 - 1 of 1
  • 1